Apotheek De Pauw

15 augustus 2020

Het moderne jachtige leven, onevenwichtige voeding, ongezonde leefgewoonten benadelen ons lichaam en onze geest waardoor we er onnodig moe en futloos bijlopen.
Leef je intensief dan bevat 
duoFit® alles wat je nodig hebt. Je voelt het effect vanaf dag één
.

duoFit® bevat de noodzakelijke vitaminen en mineralen in een gescheiden verpakking voor het behoud van hun volle kracht. De plantenextracten chlorofyl en citrus-bioflavonoïden bevorderen de opneembaarheid van de ingrediënten. De toevoeging van hoogwaardige Maca veredelt duoFit® tot tonicum.

duoFit®

  • geeft meer energie
  • helpt bij kortstondige stress
  • bevordert het prestatievermogen

 Wat maakt duoFit® zo uniek?

Maca, de Peruviaanse energiewortel van de toppen (4.000 – 5.500 m) in het Andesgebergte bevat de hoogste concentratie aan werkzame stoffen. Op grote hoogte dient de plant te overleven in de meest barre omstandigheden. Zowel intens zonlicht als bittere, snijdende koude stellen de plant op de proef, net zoals het moderne leven dat bij ons doet. Prachtig als de natuur is, weet de plant zich hiertegen te beschermen door de aanmaak van krachtige stoffen die ook dezelfde gunstige effecten vertonen bij mensen.

P.S.: Er is ook Maca op de markt die lager groeit, van mindere kwaliteit is en die goedkoper is. Vitanza HQ gebruikt alleen de hooggroeiende, de beste dus.

Maca behoort tot de adaptogenen. Adaptogenen of tonica zorgen ervoor dat het lichaam zich makkelijk aanpast aan wisselende omstandigheden. Adaptogenen zijn natuurlijke anti-stressmiddelen zonder echter een kalmerende werking te hebben. Integendeel verhogen zij het prestatievermogen omdat ze ons in staat stellen ons beter aan te passen aan veranderingen.

De werking van Maca is nog krachtiger dankzij de toevoeging van plantenextracten op basis van citrus-bioflavonoïden en chlorofyl.

We kiezen bewust voor een duoverpakking om een optimale opname van vitaminen en mineralen te garanderen.

Volgende weken komen er aan!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring zo aangenaam en functioneel mogelijk te maken Meer info