Apotheek De Pauw

18 november 2019

iWhite Instant is een eenvoudig te gebruiken thuisbehandeling om tanden te bleken. Het product bestaat uit 10 dunne en buigzame bitjes die een comfortabele pasvorm en een uitstekend resultaat garanderen. Met behulp van de iWhite app kan het resultaat voordien simuleren en de vooruitgang bijhouden! Iwhite is veilig en snel: tot 8 tinten witter in slechts 20 min per dag!

Technologie

Het is klinisch aangetoond dat de nieuwe samenstelling van iWhite Instant veilig is en voor onmiddellijke resultaten zorgt. Dit product is gebaseerd op een unieke FCC (filmvormende gekristalliseerde calcium)-technologie die voor een onmiddellijk bleekeffect zorgt, vlekken actief verwijdert en tegelijk de tanden sterker maakt. De witte, bioactieve kristallen die gebruikt worden in combinatie met sterke filmvormende polymeer zorgen ervoor dat de kristallen zich aan het tandoppervlak hechten, wat tot een optisch bleekeffect zal leiden. Deze FCC-technologie wordt aangevuld door een innovatie op het gebied van tanden bleken zonder waterstofperoxide: P.A.P. Dit is een sterke, vlekken verwijderende molecule die verkleuringen op de tanden afbreekt zonder de structuur van de tanden aan te tasten. De bleekbitjes zijn gemaakt van zacht, doorschijnend materiaal, voor grotere buigzaamheid, en zijn zo ontworpen dat ze zowel de voorkant als de achterkant van de tanden bleken. Dat is belangrijk omdat tanden doorschijnend zijn en vlekken aan de achterkant zichtbaar kunnen zijn aan de voorkant.

Gecertificeerd

Er is een klinische studie verricht in de praktijk van een onafhankelijke, alom gerespecteerde tandarts. Deze tandarts was de voormalige voorzitter van de Belgische Academie voor Esthetische Tandheelkunde (BAED), lid van meerdere academiën voor esthetisch onderzoek en heeft ruim 20 jaar bleekprocedures verricht. De resultaten van deze studie met betrekking tot de doeltreffendheid van iWhite Instant toonden een gemiddeld resultaat aan van 4,8 tinten, terwijl sommige patiënten resultaten verkregen van 8 tinten na één behandeling van 20 minuten!

 

100% veilig

Geen van de patiënten had tandvleesproblemen of last van gevoeligheid na de behandeling en allen waren tevreden over het gemak van de eenvoudig te gebruiken mondbitjes.

Volgende weken komen er aan!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring zo aangenaam en functioneel mogelijk te maken Meer info