Apotheek De Pauw

18 november 2019

 

mommacup-with-straw

Het gamma van Momma is niet enkel aantrekkelijk voor het oog. Het design is uiterst functioneel voor zowel de jonge ouders als de baby zelf! Bekijk het filmpje over de Roly-Poly beweging!

Innovatie, technologie, beweging en kleur. mOmma heeft een revolutionair gamma babyproducten die baby’s stimuleren om hun omgeving te verkennen. Dankzij hun unieke vormgeving, beweging en kleur helpen ze van ieder moment, een moment van plezier en ontdekking te maken voor uw kind.

Van mama naar mOmma…

mOmma’s ronde vormen begeleiden baby’s eerste ontdekkingen. Ze zijn makkelijk grijpbaar voor kleine handjes en zijn vertrouwd en geruststellend, zoals mama’s borst. Voor de ouders is mOmma ook een modern en praktisch gamma.

 

Opgroeien is kinderspel…

De mOmma-producten laten baby plezier beleven aan elke maaltijd. De producten schommelen heen en weer en prikkelen baby’s nieuwsgierigheid. Dit schommelen en de ronde vorm zorgen er ook voor dat de zuigspenen of tuiten nooit in contact komen met de tafel of de kinderstoel, wat een optimale hygiëne garandeert.

mOmma groeit samen met uw kind…

De mOmma-producten zijn ontwikkeld om zich aan te passen aan baby’s veranderende behoeften. Ze zijn eenvoudig, maar innovatief en helpen baby zich zelfstandig en zelfverzekerd te ontwikkelen. 

{swfremote width="200" height="160"}http://www.apotheekdepauw.be/joomla/images/stories/videos/mommademo.swf{/swfremote} 

Volgende weken komen er aan!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring zo aangenaam en functioneel mogelijk te maken Meer info