Apotheek De Pauw

18 november 2019

 

carpesan

De risico's van overgewicht en de invloed daarvan op hart, bloedvaten, stofwisseling, spieren en gewrichten zijn alom gekend. Obesitas wordt niet voor niks de ziekte van onze tijd genoemd!
Een gezonde voeding en lichaamsbeweging zorgen ervoor dat ons lichaamsgewicht onder controle blijft.

 

Maar soms is dat niet voldoende om die enkele kilo's die er met de jaren zijn bijgekomen, kwijt te geraken. Of komen ze er even snel weer bij na een afslankkuur. 

Begeleid uw gewicht onder controle krijgen

Onder de deskundige begeleiding van een apotheker-dietiste doorloopt u een 5-stappen programma om niet alleen uw lichaamsgewicht te doen dalen, maar ook om terug de overgang te maken naar een evenwichtig voedingspatroon.
De begeleidster is beschikbaar op donderdagnamiddag, vanaf 8 juli, om de 14 dagen. Een individuele aanpak vraagt wat tijd, daarom vragen wij om een afspraak te maken! Nog even bij vermelden dat de begeleiding gratis is.

Met deze samenwerking wil Apotheek De Pauw de handen in elkaar slaan met andere professionals uit de gezondheidswereld om obesitas en de daaraan verbonden risico's zoveel mogelijk te minimaliseren. Want voorkomen is nog altijd beter dan te moeten genezen!

Volgende weken komen er aan!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring zo aangenaam en functioneel mogelijk te maken Meer info