Apotheek De Pauw

24 juli 2021

U kan bij ons nu ook terecht voor de sportvoeding van SANAS! Dit zijn kwalitatieve sport- en voedingssupplementen voor zowel de beginnende als de gevordere sporter.

Een familie knuffels met een bijzonder uiterlijk gemaakt door kinderen! Geruststellend in alle omstandigheden, zullen deze knuffels uw kinderen helpen om hun angsten en emoties te boven te komen. Ontdek de AromaKids in video!

De Soothie is speciaal ontworpen voor te vroeg geboren baby's of baby's met een laag geboortegewicht. De flexibele speen bestaat geheel uit siliconen. Ook baby's die niet kunnen wennen aan een 'standaard' fopspeen kunnen baat hebben bij deze unieke vorm.

Super Food zijn onbewerkte pure voedingsmiddelen uit granen, planten, zaden, bessen, vruchten en groenten. Vrij van pesticiden, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- en bewaarstoffen of enig ander synthetisch of niet natuurlijk additief. Met lekkere receptjes, om gezond te leven!

Barinutrics van Metagenics is een gamma voedingssupplementen, aangepast voor mensen die bariatrische chirurgie ondergingen. Dit kan gaan van 'gastric-bypass' tot 'maagverkleining. Niet alleen de formule, maar ook de opname en verteerbaarheid werd aangepast aan de specifieke noden van deze patiënten. Meer info op www.barinutrics.eu

Duofit

Het moderne jachtige leven, onevenwichtige voeding, ongezonde leefgewoonten benadelen ons lichaam en onze geest waardoor we er onnodig moe en futloos bijlopen.
Leef je intensief dan bevat 
duoFit® alles wat je nodig hebt. Je voelt het effect vanaf dag één
.

Volgende weken komen er aan!

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring zo aangenaam en functioneel mogelijk te maken Meer info